Glazba

Childish Gambino objavio novi album, pa ga brzo povukao s interneta

Foto: "Awaken, My Love!"[Cover]
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Childish Gambino, iza kojeg se i ne krije Donald Glover, objavio je novi studijski album na svojoj službenoj stranici na svega nekoliko sati, a onda ga uklonio za neku kasniju objavu.

Gambino nas je nakon četiri godine držanja na ledu odvratio od razgovora o koroni kao jedinom temom na planeti, ali samo na par sati. Gambino je pokrenuo i posebnu internetsku stranicu DonaldGloverPresents.com gdje su u loopu puštane pjesme novog projekta. Čini se kako su gosti izdanja Ariana Grande i SZA kao aktualna goruća imena pop i rnb scene.

Na album su uvrštene i u međuvremenu puštane Feels Like Summer, This Is America i Summertime Magic koje su ujedno bile dijelom kratkometražnog trilera Guava Island gdje mu je uz bok glumila Rihanna.

Album nije objavljen ni na jednom streaming servisu, tako da smo sigurni da ćemo izdanje morati ponovno pričekati, no bilo je osvježavajuće u nedjelju navečer dobiti nasljednika briljantnog Awaken, My Love!” iz 2016.

Dok čekate novi album na nekom od omiljenih vam servisa, mi preporučujemo da pogledate triler Guava Island koji je nezasluženo prošao ispod radara prije dvije godine.

Be social

Komentari