Film

Ciklus korejskog filma u Art-kinu

art kino
Foto: Art-kino.org/press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ciklus korejskog filma 2017. u Art-kino stiže od 25. do 29. listopada u suradnji s Veleposlanstvom Republike Koreje u Republici Hrvatskoj.  Ovogodišnji program donosi pregled ponajboljih korejskih filmova snimljenih u zadnje dvije godine. Ciklus započinje spektakularnim «Vlakom za Busan», nastavlja akcijskim komedijama «Lopovi», «Povjerljivi zadatak», «Koma dan» i dramom «Fatalni susret» te završava animiranim filmom «Leafie, kokoš u divljini».

Ciklus korejskog filma otvara akcijski triler «Vlak za Busan» u srijedu, 25. listopada u 19 sati. Radnja filma je smještena u vlak koji kreće iz Seula za Busan, a putovanje prekida pojava zombi-virusa. Ulaz je slobodan na svečano otvorenje u srijedu, 25. listopada u 19 sati, a ulaznice se mogu preuzeti na blagajni Art-kina te od 23. do 25. listopada na blagajni Glavnog željezničkog kolodvora Rijeka od 5.05 do 20.50 sati, a sve što treba je zatražiti «Karta za Vlak za Busan».

Krimić «Lopovi» prati Popeya i njegovu skupina kradljivaca odlaze u Macau na novi posao. No, odgovorna osoba za taj novi posao je Popeyeov stari partner Macau Park, koji je prije nekoliko godina pobjegao sa 68 kilograma zlata na posljednjem poslu… «Lopovi» su na repertoaru u četvrtak, 26. listopada u 18 sati te u nedjelju, 29. listopada u 20 sati.

Kada zločinačka organizacija iz Sjeverne Koreje pređe granicu i uđe na južnokorejsko tlo, južnokorejski detektiv mora surađivati sa sjevernokorejskom detektivima kako bi locirali bandu. Akcijski film «Povjerljivi zadatak» moći će se pogledati u četvrtak, 26. listopada u 20 sati i 30 minuta te 27. listopada u 18 sati.

Povijesni film «Fatalni susret» prati kralja Jeongja koji pokušava zaštititi svoje kraljevske moći od sukoba dvaju frakcija – Noron i Soron. «Fatalni susret» će biti prikazan u petak, 27. listopada u 20 sati i 15 minuta te u subotu, 28. listopada u 18 sati.

Nakon što je pokušao prikriti automobilsku nesreću s kobnim posljedicama, korumpiranog detektiva prati misteriozan čovjek koji tvrdi da je svjedok te nesreće. Akcijski triler «Koma dan» na repertoaru je Art-kina u subotu 28. listopada u 20 sati i 30 minuta te u nedjelju, 29. listopada u 18 sati.

«Leafie, kokoš u divljini» uspijeva pobjeći od strašnih uvjeta linije za proizvodnju jajašaca i ubrzo usvaja malo pače te daje sve od sebe kako bi njezin sin imao sreću u životu. «Leafie» će se naći na velikom platnu Art-kinu u subotu i nedjelju u 16 sati.

Be social

Komentari