22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Dvodnevni open-air party zagrijavanja za 20. EXIT Festival

Foto: Foto: facebook.com/exit.festival
Vrijeme čitanja: 2 minute

U duhu proslave jubilarnog 20. izdanja EXIT festivala u Petrovaradinskoj tvrđavi 13.-16. kolovoza, festival sprema i beogradsko zagrijavanje 10. i 11. srpnja pod nazivom “No Sleep Till EXIT”.

U petak 10. srpnja, ispred silosa „Žitomlina” na Dorćolu nastupit će i splitski reper Vojko V, popularni beogradski alt-rockeri Artan Lili, alter-punk bend Ide Prester MaiKA, osječki hit treper z++, domaća rap senzacija Spejs Noksi, te nekadašnji DJ iz FAM kolektiva Enzzy i autor trap hita Ide gas, Britni! Vikend zagrijavanja kojim i službeno počinje obilježavanje dvadesetog rođendana Exita, otvorit će misteriozni DJ i svojevrsni zaštitni znak EXIT tima, Lutemania.

subotu 11. srpnja nastupit će još i regionalna DJ ikona Marko Nastić, DJ i producent u usponu Coeus, kao i jedan od bardova beogradske DJ scene posljednjih godina, Kristijan Molnar 

Ulaznice

U srijedu, 17. lipnja točno u podne, na prodajnim mjestima mreže Gigs Tix i u knjižarama Vulkan, ali i online putem stranice Gigstix.com, stiže prva, izuzetno ograničena količina ulaznica za veliko EXIT zagrijavanje u Beogradu. Cijene ulaznica s 50% popusta iznose 490 dinara za petak i 990 dinara za subotu. Ove cijene će vrijediti samo 24 sata ili do isteka zaliha. Očekuje se velik interes u zemljama regije za prvi međunarodni događaj poslije četiri mjeseca i ulaznicama će se automatski mijenjati cijena kako budu nestajale jer je kapacitet ograničen.

Svi koji imaju ulaznice za EXIT, mogu svoju ulaznicu za prvu noć dobiti potpuno besplatno, uz obveznu prijavu putem ovog kratkog online formulara, a nakon prijave nužno je na događaj ponijeti osobnu iskaznicu kao i EXIT ulaznicu u fizičkoj ili elektronskoj formi, kako bi bila ovjerena na ulazu i nastavila vrijediti za EXIT u kolovozu. Kupci EXIT ulaznice ostvaruju popust i za subotu, te ih mogu kupiti s čak 50% popusta po cijeni od samo 490 dinara, a koja će rasti, kako bude rasla i cijena bez popusta. Kako bi ostvarili popust, postojeći i budući kupci EXIT ulaznica je potrebno da prate uputstva na stranici Gigstix.com.

Be social

Komentari