kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Film

Sin City: Eva Green je dama za koju se ubija!

Vrijeme čitanja: 2 minute

599802_312829128812216_1547923222_n

Eva Green, glumica poznata po filmovima Casino Royale i Dark Shadows, dobila je ulogu femme fatale Ave Lord u Sin City: A Dame To Kill For prema stripu Franka Millera, kako objavljuju Dimension Films.

Miller svoju Avu Lord opisuje kao „ostvarenje čovjekovih najvećih snova, ali i njegovu najgoru noćnu moru“.
Redatelji Robert Rodriguez i Frank Miller (koji je napisao i scenarij za film) izjavili su: „Htjeli smo podijeliti ovu informaciju već duže vrijeme. Ava Lord je jedna od najsmrtonosnijih i najfascinantnijih stanovnika Sin Cityja. Od početka smo znali da će glumica morati biti sposobna utjeloviti mnogobrojne karakteristike ove femme fatale, a to smo pronašli u Evi Green. Oduševljeni smo što će nam se pridružiti.“

Osim Eve Green, u filmu ćemo gledati i legendarnu staru ekipu, a to su Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson i Jaime King, a novi nam dolaze Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni i drugi.

Eva Green glumi u još jednom nadolazećem filmu po Millerovom stripu, 300: Rise of an Empire.

Sin City: A Dame to Kill For sadrži dvije originalne Millerove priče, s novim dijelovima, od kojih će se neki preklapati s pričama iz prvog dijela, koji je izašao 2005. Ova je priča ona najpoznatija u Millerovom serijalu, a prati lika Dwighta McCarthyja (Josh Brolin) koji se ponovno spaja sa svojom starom strašću, Avom.

Snimanje je već počelo u Rodriguezovom studiju Troublemaker Studios u Austinu, a izlazak filma najavljen je za 4. listopada.

(Visited 281 times, 2 visits today)
Be social

Komentari