advent
4. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Glazba

Festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgođena nagodinu

Foto: Nina Maštruko
Vrijeme čitanja: 2 minute

Početkom ožujka smo odjurili na pressicu u zagrebački Pločnik da bismo si znali napraviti osobni festivalski zemljovid za ljeto 2020. Novo ljeto, novi formati, nove lokacije, nove uspomene. A onda nas je sredinom ožujka snašao COVID-19 i trenutno obustavio javna događanja, ali i život općenito. Nadali smo se splašnjavanju situacije do sredine proljeća da bismo imali ljeto, no čini se da ćemo ga imati u nekom skromnijem i tišem formatu.

Festivalska sezona u The Garden Resortu u Tisnom odgađa se do 2021. godine zbog trenutne pandemije koronavirusa.

Iduće godine 7 Garden događanja

Svih sedam događaja u The Garden Resortu odgađaju se, a novi datumi su već rezervirani za iduću godinu. Radi se o sljedećim festivalima među kojima su neki trebali biti tek predstavljeni: Hospitality On The Beach, Love International, SunceBeat, Outlook Origins, Defected Croatia, Dimensions i Dekmantel Selectors.

Najnovije odluke Vlade Republike Hrvatske, kojima se definiraju epidemiološke mjere i ograničenja s ciljem sprečavanja i zaštite od širenja bolesti COVID-19, podrazumijevaju zabranu javnih događanja i okupljanja, bez jasnog datuma do kada će to trajati, uz najave europskih vlada o zabrani javnih okupljanja u sljedećim mjesecima i međunarodnih zabrana putovanja koje su na snazi, zbog čega je donesena ovakva odluka.

Nick Colgan (domaćin The Garden Resorta): Teška srca moramo najaviti da će događaji ovog ljeta u The Garden Resortu u Tisnom biti odgođeni na 2021. godinu zbog trenutnog utjecaja pandemije koronavirusa.

Svi smo pomno promatrali situaciju tijekom proteklih tjedana, nadajući se da postoji šansa za povratak normalnom životu u srpnju. Ipak, postalo je jasno da će se mjere lokalnih vlada, zabrane međunarodnih putovanja i velikih okupljanja nastaviti u idućim mjesecima, zbog čega nemamo izbora nego donijeti ovu tešku odluku.

 Sigurnost i zdravlje naše zajednice, osoblja i gostiju shvaćamo jako ozbiljno i slijedit ćemo javno-zdravstvene upute za sprečavanje širenja svjetske pandemije.


U suradnji sa svim spomenuti događajima možemo potvrditi datume za 2021. godinu”:

Hospitality On The Beach: 8. – 12. srpnja 2021.

Love International: 14. – 20. srpnja 2021.

Suncebeat: 22.  – 28. srpnja 2021.

Outlook Origins: 29. srpnja– 2. kolovoza 2021.

Defected Croatia: 5. – 10. kolovoza 2021.

Dimensions: 12. – 16. kolovoza 2021.

Dekmantel Selectors: 26. – 31. kolovoza 2021.

Ovo je zajednička odluka The Garden Resorta, svih festivalskih promotera i lokalne zajednice s ciljem očuvanja sigurnosti i zdravlja posjetitelja i svih uključenih.


Noah Ball (Outlook & Dimensions):

“Zaista smo tužni zbog činjenice da se Outlook i Dimensions festivali neće održati ove godine. Ovo je prvi put u 13 godina da se Outlook neće održati u Hrvatskoj. Iako je ovo tužna i frustrirajuća odluka, naša je odgovornost osigurati sigurnost svih uključenih u događaje i smatramo sigurnost lokalnog stanovništva našom glavnom zadaćom.

Wez Saunders (Defected Croatia):

Defected Croatia je vrhunac naše godine, kojem se veseli naša zajednica, ali i DJ-evi i posebice naš glavni Simon Dunmore. Činjenica da moramo odgoditi ovaj događaj nam slama srca, ali je neizbježna s obzirom na okolnosti. Nastavit ćemo štititi našu zajednicu, osoblje, DJ-eve i osigurat ćemo da imamo udio u očuvanju stanovnika ove planete na sigurnom koliko god možemo sa svojim postupcima.”

Thomas Martojo (Dekmantel Selectors):

“Nakon što smo odgodili Dekmantel festival u Amsterdamu prošlog tjedna, i ovo je težak trenutak za nas i za sve koji su se veselili Dekmantel Selectors festivalu. Radimo na tome da na naše ljetno okupljanje idućeg ljeta u Tisno dovedemo i naš program. Čekat ćete malo duže, ali obećavamo da će to biti nezaboravno izdanje.”

 

Za sve dodatne informacije provjerite stranice i kanale festivala:
Hospitality On The Beach: www.hospitalityonthebeach.com

Love International: www.loveinternationalfestival.com

Suncebeat: www.suncebeat.com
Outlook Origins: www.outlookfestival.com
Defected Croatia: www.defected.com/croatia

Dimensions: www.dimensionsfestival.com/
Dekmantel Selectors: www.dekmantelfestival.com/en/

(Visited 80 times, 1 visits today)
Be social

Komentari