Film

The Amazing Spider Man 2: Može li poznati Lizard izgledati gadnije od ovoga?

Foto: Flickering Myth
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Flickering Myth
Foto: Flickering Myth

Ponovno stižu novosti vezane uz novi nastavak The Amazing Spider-Mana. Ovoga puta objavljenje su fotografije, točnije rečeno, umjetnički koncepti onoga kako bi The Lizard iliti gušter, trebao izgledati.
Pri pogledu na fotografije nekako nam se budi osjećaj već viđenog. Razlog za taj osjećaj vjerojatno leži u činjenici da je ovaj gušter sličan onome iz prvoga dijela, odnosno onome iz The Amazing Spider- Mana.

Kreator ove ljige je umjetnik Constantine Sekeris. Njegova djela zapravo prikazaju uznemirenog negativca u njegovoj potpunoj reptilskoj transformaciji kojoj se zaista ne bi željeli približiti. Kupolasta lubanja i nedostatak labaratorijske odjeće daje naslutiti povezanost s Rhys Ifanovim gušterom.

Foto: Flickering Myth
Foto: Flickering Myth

Marc Webb ove godine počinje sa snimanjem The Amazing Spider- Mana 2 u kojoj će glavnu ulogu, dakle ulogu samoga Spider- Mana, ponovno imati Andrew Garfield. Od ostatka glumačke ekipe spomenimo još: Emmu Stone, Martina Sheena, Sally Field i neizostavnog Jamieja Foxxa, koji će utjeloviti jednog od negativaca. Detaljnije podatke o glumačkoj postavi potražite ovdje.

The Amazing Spider- Man 2 dolazi u kina 18. travnja 2014., a budući da se ne možemo oteti dojmu da je redatelj Marc Webb imao svoje prste u kreiranju ovog čudovišta, nastavit ćemo pratiti najnovije informacije i pomalo otkrivati što nas sve očekuje u nastavku koji slijedi.

Be social

Komentari