Film

The Amazing Spider-Man 2: Marton Csokas je doktor Kafka, a Felicity Jones je Black Cat

Foto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Iako je snimanje nastavka The Amazing Spider-Man 2 odavno započelo te je trenutno u tijeku, izgleda da ekipa još uvijek nije podijelila sve uloge. Tako je nedavno objavljeno da se filmu pridružuje i novozelandski glumac Marton Csokas koji je možda najpoznatiji po ulozi vilenjaka Celeborna u trilogiji Petera Jacksona, Lord of the Rings.

Csorkas bi trebao utjeloviti doktora Kafku, što je itekako iznenadilo fanove jer je u originalnoj priči i stripovima Kafka ustvari – žena. Marc Webb je očito odlučio promijeniti poneku sitnicu, no poanta lika i dalje ostaje ista: Kafka je ustvari liječnik u sanatoriju za psihički oboljele kriminalce Ravencoft gdje često završe brojni Spider-Manovi neprijatelji poput Vermina, Chameleona, Massacrea i Venoma. Budući da je već otprije poznato da će se u ovom filmu Peter Parker morati suočiti s čak dva zločinca, Electro (Jamie Foxx) i Rhino (Paul Giamatti), a vidjet ćemo i Normana Osburna koji kasnije postaje svoj zli alter ego Green Goblin, lako je za pretpostaviti da bi netko od ovih likova mogao završiti na liječenju kod doktora Kafke.

Još uvijek se ne zna koga glume B.J. Novak i Colm Feore, ali je zato potvrđeno da će mlada i talentirana glumica u usponu, Felicity Jones, utjeloviti poznatu Marvelovu superjunakinju Black Cat koju su fanovi već jako dugo željeli vidjeti na velikom platnu. Iako je Black Cat u stripovima o Spider-Manu čak bila i u vezi s njime, logično je za pretpostaviti da to ovdje neće biti slučaj jer se za Peter Parkerovu naklonost već bore Gwen Stacy (Emma Stone) i Mary Jane Watson (Shailene Woodley).

Film u kina dolazi u svibnju 2014. godine.

Be social

Komentari