Film

Gdje ćeš za novu? Razmotri ponudu Kaptol Boutique Cinema

Vrijeme čitanja: 2 minute

Na pitanje “Gdje ćeš za Novu” dobiješ instant tik, oči ti se nakupe suzama, gutaš knedle (da su bar germknedle!) i zamuckuješ da još razmatraš više opcija. No, ako ćemo realno, mogu li se te opcije uopće mjeriti s ponudom koju ti daje Kaptol Boutique Cinema?

Pazi sad – za 290 kuna (cijena do Božića, nakon toga penje se na 350 kuna) u prekrasnom ambijentu ekskluzivnog CineStarovog kina čeka vas all you can watch i all you can eat ulazak u 2019. godinu. Novogodišnji paket uključuje neograničene filmove, kokice u WOW baru i slatko-slane zalogaje, pjenušac u ponoć, bend koji će svirati između 23 i 1 sat – i najudobniju proslavu Nove godine na kojoj si ikada bio (ne računajući one nove godine koje si “dočekao” kao klinac doma u pidžami!)

foto: Press

Koji film je najbolji za proslavu nove godine?

Na to pitanje odgovor ćeš morati potražiti negdje drugdje, recimo na popisu filmova koji će se prikazivati u najzabavnijoj noći u godini u Kaptol Boutique Cinema. Moći ćeš birati između ovih naslova:

Bohemian Rhapsody (Bohemian Rhapsody, B. Singer, 2018.

Zvijezda je rođena (A Star Is Born, B. Cooper, 2018.)

Sad ili nikad (Second Act, P. Segal, 2018.)

Kralj lopova (King of Thieves, J. Marsh, 2018.)

Aquaman (Aquaman, J. Wan, 2018.)

Jedan sat nakon ponoći kreću projekcije najnovijih filmova:

Koja je ovo država (V. Brešan, 2018.)

Instant obitelj (Instant Family, S. Anders, 2018.)

Povratak Mary Poppins (Mary Poppins Returns, R. Marshall, 2018.)

Leptir (Papillon, M. Noer, 2018.)

Na ulazu u kino vas očekuje garderoba, a na blagajni ćete preuzeti narukvicu kojom ćete se moći slobodno kretati iz dvorane u dvoranu, bar ili zimski vrt koji je ujedno i zona za pušače. Broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kina, a u prodaji su od 7. prosinca na blagajni kina i online na www.kaptolcinema.hr.

Be social

Komentari