novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Glazba

Ivan Judaš ima zanimljivu ponudu: Valentinovsko iznenađenje uz handpan

Ivan Judaš
Foto: Ognjen Karabegović
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Da je Internet divno mjesto znali smo i ranije, no jedna nas je objava posebno raznježila. Glazbenik Ivan Judaš, kojeg ste imali prilike upoznati na Ziheru, ima zanimljivu ponudu za sve zaljubljene.

Prošlog nas je proljeća, u jeku najveće karantene i panike oko korone, na nešto više od sat vremena uspio opustiti i odvesti u svoj svijet u kojemu postoji samo handpan i glazba. Ovoga Valentinova nešto smo opušteniji, a Judaš je na svojoj Facebook stranici objavio nagradnu igru čiji tekst prenosimo:

Bliži se Valentinovo i želiš iznenaditi svoju bolju polovicu, ali zbog lockdowna nemaš baš više opcija? Nema koncerata, a restorani i bircevi su zatvoreni? Želiš sa svojom dragom ili dragim provesti lijepu i ugodnu večer popraćenu ugodnom živom svirkom, ili probati osvojiti nečije srce? Možda samo imati laganu i opuštenu večer s prijateljima? S obzirom da je već prošlo stvarno previše vremena od kada sam zadnji puta nastupao uživo i da čeznem za time da opet zasviram za nekoga i upoznam nove ljude, odlučio sam nekome pokloniti za Valentinovo svoju svirku, a samim time i svoju ljubav u nadi da ću toj osobi i njenim bližnjima ovo Valentinovo učiniti stvarno posebnim. Koncert će trajati sat vremena ili po dogovoru ovisno o situaciji. Na raspolaganju sam na Valentinovo od ranog jutra do ponoći. Nagradna igra vrijedi za ljude s područja Zagreba.

P.S. NE OBLAČIM SE U KOSTIME, SAMO DOLAZIM I SVIRAM! Ne sviram ni obrade. Samo živa muzika!

Ako još uvijek niste sigurni je li handpan vaš izbor za Valentinovo, poslušajte online koncert i predomislite se!

(Visited 85 times, 1 visits today)
Be social

Komentari