Glazba

Kuku$ u Metalac Industrial Baru u Čakovcu pokazuje tko je glavni ove godine

kukus
Foto: facebook.com/kukus36
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Kuku$, jedna od ponajboljih trap grupa na ovim prostorima, dolazi u čakovečki Metalac Industrial Bar 2. ožujka. Zagrebački treperi dolaze na krilima velikog kritičkog i koncertnog uspjeha prošlogodišnjeg albuma „Anđeli i bomboni’ te s novim singlovima Oće kurac i Bode Miller.

Singl Oće kurac s današnjim danom broji milijun i 200 tisuća pregleda na YouTubeu.

Još od 2012. godine Hilj$on Mandela, Goca R.I.P. i iso miki poznati su po svom unikatnom pristupu glazbi te eksperimentiranju s različitim temama i stilovima.

Pažnju dobivaju već s pjesmama Spartanac, Pusti me na miru, PVR€, San Andreas, FREND, Bez Brige i Medalje, a s dva najnovija spota FRODO i REAL SLAVS postaju internacionalni te najavljuju najnoviji projekt pod nazivom GLUPI TEJP – kojeg će izdati za diskografsku kuću Bassivity Digital, a predstavit će ga i u Čakovcu.

Za zagrijavanje će se pobrinuti Otpor, Blokada i DJ SVN s trap i hip hop hitovima, a za after ne trebamo brinuti jer dolazi – Samo kaos.

Ulaznice od 40 kuna moguće je kupiti na ticket2go, u Metalac Industrial Baru i preko službenih promotora na Facebook stranici eventa. Na dan koncerta ulaznice idu na 50 kuna.

Ove godine je Kuku$ glavni!

Be social

Komentari