4. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 5 minute Ove godine Advent na Ziheru donosi nagrade, ali i zanimljive priče i preporuke.

novo u kinu
3. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svjedočite povratku u renesansu s Beyoncé, zaplivajte s Aquamanom, doživite horor Crnog petka kakav ni zaposlenici u trgovinama nisu mogli zamisliti, poslušajte tišinu Tihe noći u izvedbi Johna Wooa, zasladite se čokoladnim majstorijama Willyja Wonke i, ukratko, proslavite blagdane uz filmove u prosincu.

Glazba

Ziher playlista: Mr. Scruff za produženje ljeta

scruff
Foto: Facebook.com / Jane Anderson / CurrentState Photo
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Gospodin Andy Carthy je disk džokej koji se ogrnuo imenom Mr. Scruff, a ako ga ne znate bez nas, mogli biste ga se sjetiti kao integrirane pjesme (mp3-ce) u vašem omiljenom Windowsu 7 prije sad već gro godina. Da, gospodin se našao u vašem kompu s popularnim miksom Kalimba koji sadrži sve one sastojke koji inače idu u njegovu scruffovsku Vegetu; čovjek je panžanrosvkog okusa, pa tako kombinira bolje od Nika Praskatona zvukove od soula, funka, hip hopa, jazza, reggaea, latino i afro zvuka, ska, disca, housea, pa do kraja liste. I to sve zvuči preslatko, plesno, veselo i vedro, a to su pridjevi koji nama Hrvatima KRONIČNO trebaju u životu.

Mr. Scruffa ćete prepoznati ako se upustite u našu playlista od 13 sretnih postaja i po animiranoj maskoti koja izgleda kao krumpirko s očima kojeg kao da su crtali vrtićki kikači, iako frajer ozbiljno vrti tim vinilkama, što će sigurno pokazati u zagrebačkom The Garden Breweryju u petak, 30. kolovoza.

Veseljko Scruff i njegov dobar beat našem uhu nisu ni novi ni strani, prisjetimo li se da je već nastupio na festivalu Garden u Tisnom, a onda nakon toga na istoj lokaciji, no drugom festivalu – Soundwavevu. Bili smo na oba, bilo je jako seksi, veselo, ljetno, slano i plesno, a čovjek se zaljubio u našu zemlju više negoli mi u njegovu mjuzu. Zašto ga onda ne treba propustiti? Evo 13 razloga. Mi ćemo reći – jer vas cijenimo!

Be social

Komentari