Glazba

Najava: Miki Solus promovira debitantski album u Tvornici

Foto: Šuškavac Kolektiv
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/miki.solus
Foto: facebook.com/miki.solus

Zagrebački kantautor Miki Solus u subotu, 28. ožujka predstavit će svoj dugoočekivani debut album u Tvornici kulture. Spoj repa, funka i zaraznih refrena umotanih u pametne i duhovite rime ispunit će pogon Tvornice plesom i dobrim vibracijama.

Simpatičnog kantautora za klavijaturama prati njegov bend kojeg čine Frane Visković  (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon). Bend iza sebe (osim bolesnih tekstova sa super mjuzom) ima preko 100 koncerata u regiji te singlove Pun kufer i Hipster. Nedavno izdan singl Suncobran najavljuje Mikijev debitantski album pod etiketom Yammat FM-a. “Muzika za djecu i penzionere” izašao je prije par dana i dostupan je besplatno na Bandcamp stranici benda. Osim veselja i cover ilustracija nalik onim iz faze crtanja u ranom djetinjstvu (prije painta!), na albumu se uz prethodno navedene hitove nalazi još i jedan stariji – Mrtav je Johnny.

Nakon što smo ispratili Mikijev koncert u ljubljanskoj Hali Gali, uvjerili smo se da imamo kvalitetnih domaćih ‘proizvoda’ koji dospijevaju u eter, a nisu isprazni pop, te da Slovenci (poglavito Slovenke u ovom slučaju) prate našu glazbu te da su manje više izgradili Mikijevu fan-bazu. Zato ovu subotu podržimo Miki Solusa i njegov konačno izašli album prvijenac, makar ne bili djeca ili penzioneri.

Ulaznice za koncert u Tvornici Kulture su u prodaji po cijeni od 20 kn, odnosno 25 kn na dan koncerta i to na službenim prodajnim mjestima i preko Entrio servisa. –> Čiji je dečko hipster? – Pizdamaterizam po Mikiju Solusu

Be social

Komentari