Film

Neil Patrick Harris vodit će 87. dodjelu Oscara

Foto: www.facebook.com/OscarAwards
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

10710671_10152456028553697_4373088566810640624_n

Sezona nagrađivanja polako je počela, a Variety je u pravom tenutku odlučio najaviti novog voditelja najpoznatije filmske nagrade na svijetu. Naime, 22. veljače, kada će zlatan kipić biti uručen najboljim filmskim ostvarenjima te ljudima iza istih, kroz ceremoniju vodit će nas Neil Patrick Harris.

Harris je svima poznat ponajviše iz humoristične serije How I Met Your Mother, no njegova karijera je napredovala u svim smjerovima od samih početaka na kazališnim daskama. Trenutačno ga možemo gledati u napetom trileru Davida Finchera Gone Girl, a da je spreman kročiti na pozornicu slavnog Dolby Threatrea u Los Angelesu pokazuje i činjenica kako je ove godine bio zadužen i za vođenje Tony Awardsa i Emmyja.

Poznavajući Harrisa, dodjela Oscara bit će ispunjena brojnim glazbenim i plesnim točkama, i samo se nadamo da humor i zabava neće biti isforsirani kao što su bili u slučaju najgoreg voditeljskog para, Jamesa Franca i Anne Hathaway. Od dodjele nas još uvijek dijeli nekoliko mjeseci, a do tada imamo prilike uživati u najboljim filmovima godine koji nam tek stižu u kina!

 

Be social

Komentari