Film

Odbrojavanje do Oscara: Tko je trebao voditi dodjelu i kakav je savjet dobio Neil Patrick Harris

Foto:Facebook.com/OfficialHowIMetYourMother?rf=105435359490674
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto:Facebook.com/OfficialHowIMetYourMother?rf=105435359490674
Foto:Facebook.com/OfficialHowIMetYourMother?rf=105435359490674

Izvor: Hollywood reporter

Večerašnji voditelj Oscara, Neil Patrick Harris, zapravo nije bio prvi izbor za taj posao. Nije čak bio ni blizu prvog izbora. Producenti Craig Zadan i Neil Medon htjeli su voditeljicu i televizijsku zvijezdu Ellen DeGeneres koja je vodila i prošlogodišnju dodjelu, a u toj se ulozi našla i 2007. godine. Očito ju treća sreća nije zanimala, jer se usprotivila toj ideji i odbila posao. Nakon nje producenti su se zainteresirali za Chrisa Rocka i Juliu Louis-Dreyfus, ali su ponovo dobili negativne odgovore. I tako su došli do Harrisa kojemu je to i bila jedna na popisu želja. S obzirom na njegove komičarske sposobnosti i iskustvo u voditeljstvu, možda i nije loše da su prethodni kandidati odbili. Koliko će dobro odraditi taj posao, vidjet ćemo noćas iza 2 sata kada počinje dodjela.

Kako bi mu to bilo što bolje iskustvo, Anne Hathaway odlučila mu je dati savjet. Glumica je vodila dodjelu prije četiri godine s Jamesom Francom, a u tome se poslu baš i nije snašla. Stoga je poručila Harrisu da radi sve suprotno od onoga što je ona radila. Za The New York Times istaknula je kako će Harris biti odličan jer je rođeni voditelj. Očito da čast vođenja Oscara nije za sve, a za Harrisa nam ostaje očekivati da će biti „legen- wait for it – dary“.

Pogledajte kako je izgledalo otvaranje 83. dodjele s Hathaway i Francom i zaključite zbog čega mu je glumica dala savjete:

Be social

Komentari