Glazba

Neki to vole vruće pripremaju najveći retro tulum u Tvornici kulture

Neki to vole vruće
Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije – oni su Neki to vole vruće i spremni su da 20. listopada napune zagrebačku Tvornicu kulture. Bit će to prava prilika da se okupi jeans generacija i da se napravi pravi tulum s predznakom 80-ih.

„Posebno se veselimo velikom tulumu u Tvornici. Pripremamo vam nekoliko iznenađenja, ali glavni nam je cilj napraviti rođendanski koncert za pamćenje.” – rekao je Šomi, jedan od članova popularnog dvojca.

Teška vremena, prijatelju moj, Kakva noć, California, Bojler… samo su neki od bezvremenskih hitova koje će bend otpjevati u Tvornici. Odlučili su nastupiti u proširenom, raskošnijem izdanju, a tulum za 35. rođendan benda namjeravaju i snimiti i naknadno objaviti.

„Naše pjesme i nakon više od trideset godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih” – rekao je Džimi.

Šomi i Džimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti.

Early bird ulaznice već su odavno rasprodane, a preostale potražite na Entrio. Više o nastupu pronađite na Facebook eventu.

Be social

Komentari