Glazba

Nile Rodgers i Chic dolaze u Rovinj na Unknown festival!

Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/unknowncroatia
Foto: facebook.com/unknowncroatia

Unknown Festival iz Rovinja objavio je drugu rundu svog line-upa, predvođenog legendarnim Nile Rodgersom i bendom Chic! Festival je koncepcijski podijeljen na DJ setove i live nastupe, a uz Rodgersa novi izvođači su i London Grammar, Moderat i Clean Bandit.

Listu DJ imena predvode megapopularni Disclosure, koji su na Unkownu već i nastupili prošle godine, a ove godine možemo ih još gledati na festivalima Hideout i Exit. Uz njih se u Rovinj vraća Jamie XX iz The XX, a tu su još Eats Everything,  Heidi, DJ Koze, Richy Ahmed, Fainting by Numbers i drugi.

Foto: facebook.com/unknowncroatia
Foto: facebook.com/unknowncroatia

Od prije su potvrđeni Chvrches, Wild Beasts, Mount Kimbie, Forest Swords (koji u Zagreb dolaze u sklopu Žednog Uha), Dixon, Joy Orbison, George Fitzgerald, Erol Alkan, Simian Mobile Disco, Totally Enormous Extinct Dinosaurs i brojni drugi.

Festival se održava od 8. do 12. rujna. Ulaznice za posjetitelje s ex-yu prostora su oko 500 kuna, dok za ostale oko 1100 kn. Više informacija pronađite na službenim stranicama ili Facebook stranici festivala.

Be social

Komentari