Glazba

Nova glazba: VOΛDO, Natives of Nothing, Sfumato, She Loves Pablo i drugi

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je Beats Running Down riječkog benda The Siids.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će She Loves Pablo, VOΛDO, Natives of Nothing, Sfumato, Mokri Nenad, Disbaja, U pol’ 9 kod Sabe, Mizar, VHS Stereo i Onaj Dječak.

U preporuci za stranu glazbu poslušajte Squid, Rolling Blackouts Coastal Fever, Childish Gambino, Bright Eyes i Kings of Leon.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

Squid – Sludge

Squid je još jedan bend s Otoka na koji bi valjalo obratiti pažnju. Prošlogodišnji EP “Town Centre” gurnuo ih je na listu ‘najbolji novi bendovi’, a Sludge je njihov novi psihodelični post-punk singl.

Rolling Blackouts Coastal Fever – She’s There

Australski bend Rolling Blackouts Coastal Fever objavio je singl She’s There koji će se naći na novom studijskom izdanju. Njihov drugi po redu album Sideways to New Italy” možemo očekivati 5. lipnja.

Childish Gambino – Algorhythm

Bez prethodne najave Donald Glover, poznatiji kao Childish Gambino, sasvim neočekivano izbacio je četvrti studijski album naziva “3.15.20”. Poslušajte pjesmu Algorhythm skinutu s tog albuma.

Bright Eyes – Persona Non Grata

Nakon devet godina diskografske pauze Conor Oberst počastio nas je novim materijalom Bright Eyesa. Pjesma Persona Non Grata prvi je uvid u budući album koji bi trebao izaći ove godine.

Kings of Leon – Going Nowhere

Balada Going Nowhere prva je pjesma Kings of Leon nakon albuma “WALLS” iz 2016. godine. Na stranu sad iritantne #ostanidoma kampanje, kao društvo ionako nismo išli nikuda, ali neke pjesme inspirirane ‘trenutnom situacijom u svijetu’ vrijedi pustiti kao soundtrack za refleksiju.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Monika Bračević.

Be social

Komentari