Istaknuto
05.08.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Lik Eddieja Munsona na neki je način arhetip i možemo ga svrstati u široku mrežu svojevrsne morfologije priče (gospon Propp, no pun intended), no on je također i tragedija našeg društva koje, iako čvrsto vjerujemo da nije tako, zapravo ne napreduje mnogo.

23.07.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nekoliko frendova je išlo slušati Deathhammer na Black Silesia festival u Poljsku. Novi Immolation je i dalje u vrhu death metala, ali nisam se uspio zakačiti. Le Dom je nastupio u Attacku u organizaciji No Balancea. Kad će opet neka korona da se malo smanji učestalost koncerata?

Glazba

Nova glazba: dRUMELODY, Baklava ft. Darko Rundek, Sacher i drugi

10.07.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je Yellow Paradise koprivničkog benda Kids from the sky.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će dRUMELODY, Baklava ft. Darko Rundek, Greaseballs, Sacher, Nola i Mnogi Drugi.

Preporuke za stranu glazbu su BANKS, Bat For Lashes, False Horizon, Gorgon City i Mark Ronson ft. Camila Cabello.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Mark Ronson – Find U Again ft. Camila Cabello

Izašao je video za pjesmu Find U Again s Ronsonovog novog albuma “Late Night Feelings”.

BANKS – Contaminated

BANKS nas oduševljava novom pjesmom Contaminated. Pjesma se nalazi na novom albumu “III” čiji se izlazak s nestrpljenjem očekuje u petak.

Bat For Lashes – Kids In The Dark

Natasha Khan poznatija je pod stage imenom Bat For Lashes, a kroz pjesmu Kids In The Dark najavljuje svoj peti studijski album “Lost Girls”.

False Horizon – Midnight Summer

Iranski instrumentalni post rock projekt stoji iza imena False Horizon, a pjesma Midnight Summer idealna je za ugodnu pozadinsku buku dok radite ili ako trebate koncentraciju.

Gorgon City – Elizabeth Street

Engleski duo Gorgon City izbacili su novitet pod imenom Elizabeth Street. Pjesma nosi naziv ulice u Chicagu i svojevrsni je hommage gradu u kojem je nastala house glazba.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Helena Kezerić.

(Visited 702 times, 1 visits today)

Komentari