Glazba

Nova glazba: Tibor, Zdenka Kovačiček, Mel Camino, Ogenj, Buntai i drugi

nova
Foto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ove srijede u Novoj glazbi našlo se jedanaest pjesama domaćih i regionalnih snaga. Tu su Tibor iz Silentea, Zdenka Kovačiček, Mel Camino, Zvonimir Vraga, Marko Rudelić, Ogenj, iZLET, Buntai, Tkivo, Kriva istina i Sana Garić.

Od stranih noviteta preporučujemo Lambchop, Mercury Rev ft. Hope Sandoval, Morrisseyja, The Prodigy i Robyn.

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba: Top ili flop?

Strana glazba – preporuka za slušanje

Lambchop – The December-ish You

Američka alt country grupa Lambchop javlja se s novim singlom The December-ish You. Wagnerov distorzirani falsetto najavljuje budući studijski materijal “This (is what I wanted to tell you)” koji stiže 22. ožujka.

Morrissey – Never Again Will I Be A Twin

Never Again Will I Be A Twin jedna je od tri nove stvari koje je Morrissey podijelio s nama prije izlaska deluxe izdanja prošlogodišnjeg albuma “Low in High School”. Izdanje će biti obogaćeno s čak devet bonus pjesama, uključujući i nedavnu obradu The Pretendersa.

The Prodigy – Timebomb Zone

The Prodigy su u studenom objavili sedmi studijski album “No Tourists”, a kao posljednji singl s tog izdanja skinuta je pjesma Timebomb Zone.

Robyn – Honey

“Honey” je osmi album švedske elektro-pop pjevačice Robyn, a istoimeni singl dobio je svoj službeni videospot za koji je zaslužan Max Vitali.

Mercury Rev ft. Hope Sandoval – Big Boss Man

Mercury Rev najavili su izlazak reinterpretacije albuma “The Delta Sweete” Bobbieja Gentryja za 8. veljače. Svaka pjesma sadržavat će gostujuće vokale, uključujući Lucindu Williams, Marissu Nadler, Norah Jones, Rachel Goswell i dr., a Big Boss Man je najavni singl u kojem pjeva Hope Sandoval.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Monika Bračević.

Be social

Komentari