Glazba

Nova glazba: Banana Zvuk ft. Kandžija, Kawasaki 3P, Rambo Amadeus i drugi

Vrijeme čitanja: 2 minute

Pobjednički singl prošlog tjedna Genovia ima Anna Moor.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Banana Zvuk i Kandžija, Kawasaki 3P, Rambo Amadeus, She Loves Pablo, Justin´s Johnson i Kiper.

Strane preporuke za slušanje su Matt Berninger, Lady Gaga i Ariana Grande, Sia, Ellie Goulding i Mary J. Blige.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Banana Zvuk i Kandžija – OPG

Splitski Banana Zvuk ( Ivan Yuri Jurić /ST!llness i Luka Barbić /TBF) i osječki Kandžija objavili su singl pod nazivom OPG. Autori stihova su Yuri i Kandžija, dok glazbu potpisuju Luka i Yuri, a mastering je odradio Filip Motovunski.

Kawasaki 3P – Riba

Riba je objavljena na albumu „Idu Bugari” iz 2009. godine, a sada je dobila live spot sa slavljeničkog koncerta koji su Kawasaki 3P odsvirali u Teatru &TD. Tomislav Vukelić je autor teksta, a autori glazbe su Toni Babarović, Demirel Pašalić i Davor Viduka.

Rambo Amadeus – Platiš 1 Dobiješ 2 ( puta 3) verzija Klot

„Brod Budala” je album koji Rambo Amadeus od objave na YouTubeu nadopunjava bogatiji je za još tri broja. Platiš 1 Dobiješ 2 ( puta 3) verzija Klot jedna je od tri verzije iste pjesme, postoji još Frket te verzija ft. Mantrak.

She Loves Pablo – Crumble

Crumble je još jedan singl zagrebačkog benda She Loves Pablo s aktualnog albuma „Death Threats From Future Self”. Domagoj Šimek autor je stihova dok glazbu potpisuje cijeli bend. Ira Bulić i Valent Balun zaslužni su za spot.

Justin´s Johnson – Noi Duri

Noi Duri je pjesma iz istoimenog talijanskog filma predstavljenog 1960. godine, a Justin´s Johnson su ju odabrali za obradu. Fred Buscaglione i Leo Chiosso su autori izvornog teksta, a članovi splitskog benda su ko- autori ove verzije. Edi Ferjan montirao je snimke za spot.

Kiper – Mali pas

Mali pas je jedna od tri pjesme objavljene na EP- u „Umoran i glup” prošle godine. Pjevač zagrebačkog punk rock benda Kiper, Misch, autor je ovog animiranog spota.

Strana glazba – preporuka za slušanje

Matt Berninger – Serpentine Prison

Serpentine Prison je naslovna pjesma s nadolazećeg solo albuma kojeg će Matt Berninger (The National) objaviti ove jeseni.

Lady Gaga, Ariana Grande – Rain On Me

Spot za Rain On Me je objavljen nekoliko dana prije izlaska njenog novog albuma „Chromatica”, a Lady Gaga je pjesmu snimila u suradnji s Arianom Grande.

Sia – Together

Sia je napisala scenarija za film koji je i režirala. Music ima i svojih deset pjesama koje je glazbenica napravila za Music, a jedna od njih je i Together.

Ellie Goulding – Power

Power je novi singl Ellie Goulding koja se za spot sama snimila u svom domu. Pjesma će se naći na njenom nadolazećem albumu, a datum objave još nije poznat.

Mary J. Blige – Can´t Be Life

Mary J. Blige dio je glumačke postave novog filma Body Cam, a napravila je i pjesmu Can´t Be Life.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

Be social

Komentari