novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Jurassic 5 otvaraju Outlook Festival u pulskoj Areni

Foto: facebook.com/outlookfestival
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/outlookfestival
Foto: facebook.com/outlookfestival

Outlook Festival je nakon objavljenog prvog vala izvođača oduševio line upom za sada već tradicionalni koncert otvorenja u pulskoj Areni koji će se održati 2. rujna.

Ove godine nastupit će legendarna hip hop skupina s početka 90-ih Jurassic 5, reggae zvuk će treštati amfiteatrom kada će nastupati Trojan Sound System kao jedan od perjanica sound systema u UK, DJ Roni Size koji je osnivač Reprazent kolektiva rasplesat će nas d’n’b-om, a Gentleman’s Dub Club su poznati po sjajnoj atmosferi na svojim live nastupima.

Najzanimljiviji dio objave line upa za koncert otvorenja je definitivno onaj da još uvijek, kako sami organizatori tvrde, jako specijalni gost nije objavljen. Na pitanje tko je misteriozan gost moramo još pričekati, ali ne sumnjamo u sposobnost organizatora da nas oduševi. Ulaznice su već u prodaji.

Be social

Komentari