Nagrade

Nagradnjača: Pobjednik Nucomersa 2013., četrnaestogodišnji Viatori, gostovat će na prvom ovosezonskom CFSN DJs partyju

Foto: CFSN
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: CFSN
Foto: CFSN

CFSN često svoju sezonu ranije zatvara i kreće na mnoge proljetne i ljetne festivale. Počevši od MAD In Belgradea, preko najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, vraćaju se obalom valovima Soundwavea, Gardena, Outlooka, Dimensionsa u Zagreb.

Jesen je hitro nakesila zube, pokazala svoje hladno lice i opasno zaprijetila riječima: “dosta je bilo skitnice, zasučite rukave i primite se posla”. Od sada na dalje, pripremaju vam samo najfinije klupske i ne samo klupske poslastice.

Sezonu otvaraju mjesečnim CFSN DJs eventima, pa će 7. studenog u Sirupu promovirati 10. nastavak Illectricity Festivala, odnosno 10. Nucomers Night,kada u goste dolazi prošlogodišnji Nucomers Night pobjednik. Jednoglasno izabran, tada još trinaestogodišnji Viatori, je pravo malo glazbeno čudo. Dođite poslušati što ovaj malac ima za poručiti, a do tada bacite uho na njegov Soundcloud profil.

Cijena ulaznice iznosi 30kn.

Početak u ponoć, kraj u 7h.

O CFSN DJ-ima:

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupio na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim.

Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancir i mnogim drugim.

Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon, a njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova.

Svoj XI. rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu, a XII. s HNNY-jem i Herzelom u dva nastavka s preko 30 DJ-eva i 24h web streamingom.

Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti čiji se 10. nastavak očekuje za kojih mjesec dana.

Ziher svojim čitateljima poklanja 2×1 upad. Sve što trebate učiniti jest upisati svoje ime i prezime u komentar ispod članka, a dobitnike ćemo objaviti u četvrtak 6. studenog, , u jutarnjim satima na Ziherovoj Facebook stranici.

Be social

Komentari