Izvedbene umjetnosti

Poziv na radnu akciju i cjelodnevnu zabavu: Mi zidamo &TD, &TD zida nas

Foto: Facebook.com/teatar.itd
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com/teatar.itd
Foto: Facebook.com/teatar.itd

Povodom deset godina djelovanja programa „Kulture promjene“ u Studentskom centru u Zagrebu, ove subote 15. studenog s početkom u 10 sati u Teatru &TD održat će se radna akcija pod nazivom Kultura koja čini razliku. Moto ove akcije je „Mi zidamo &TD, &TD zida nas“ (Mi gradimo &TD, &TD gradi nas).

Kultura promjene SC-a i Teatar &TD pozivaju sve studente, umjetnike i ljubitelje kulturnih programa da im se pridruže u radnoj akciji renoviranja Teatra &TD. Sve je lakše uz dobru ekipu i radnu atmosferu. Jutarnje druženje počinje opušteno, uz kavu i čaj, a zatim se kreće na posao. Za dobar radni elan pobrinut će se glazbena kulisa Marija Kovača i Nenada Kovačića, a kako bi svi ostali puni energije, kuhat će se i grah. Akciji će doprnijeti i likovni umjetnik Zlatan Vehabović te street artist Chez koji će ovom prigodom svoj talent otisnuti na &TD.

Znatiželjni učenici, studenti i posjetitelji ovogodišnje Smotre Sveučilišta imat će priliku u sklopu formata Osobnog savjetnika razgovarati s poznatim dramskim, likovnim i glazbenim umjetnicima. Saša Božić, Miran Kurspahić, Zlatan Vehabović, Dean Krivačić, Nataša Dangubić i mnogi drugi kroz jednosatni razgovor pružit će uvid u svijet umjetnosti i svoj rad. Možete prijaviti svog osobnog savjetnika (ime i prezime osobe s kojom želite razgovarati) na kultura@sczg.hr do 14. studenog u ponoć ili se samo pojavite u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu.

Foto: sczg.unizg.hr
Foto: sczg.unizg.hr

U večernjim satima, u sklopu Noći kazališta, zabava se nastavlja s 3D mappingom na Francuskom paviljonu koji organizira Festival Interface te s &TD-ovom Rasprodajom u režiji Mirana Kurspahića. On će sve zainteresirane pobliže upoznati s kulturnim prostorom Savske 25 te s prošlošću i budućnošću Teatra &TD. Večer će se završiti DJ&VJ programom festivala Interface u Teatru &TD. Ulaz na sva događanja je besplatan, trebate samo slobodno vrijeme i dobru volju.

Raspored aktivnosti:

10:00 početak radne akcije “Mi zidamo &TD, &TD zida nas” (Mi gradimo &TD, &TD gradi nas) u Teatru &TD
11:00 kuhanje graha
12:30-13:30 Osobni savjetnik – razgovori umjetnika s budućim studentima umjetničkih akademija @ Kafić Teatra &TD
19:00 INTERFACE: Interaktivni 3D mapping by Ivan Lušićić Liik @ Francuski paviljon
20:00 M. Kurspahić: Rasprodaja @ Teatar &TD
22:00 INTERFACE: DJ/VJ program @Teatar &TD

Be social

Komentari