advent
1. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja.

navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

Glazba

Kako zvuče besmrtni rock hitovi kada ih izvodi simfonijski orkestar? Lisinski ima odgovor

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Highway To Heaven, We Will Rock You, Whole Lotta Love, Bohemian Rhapsody, Smoke on The Water, Stairway To Heawen, Child in Time i još mnoge druge, legendarne pjesme koje su oblikovale naše živote, utjecale na stotine glazbenika, kreirale nove glazbene pravce i postale dio svjetske kulturne i glazbene baštine, u Zagrebu će izvoditi proslavljeni simfonijski orkestar iz Novog Sada pod palicom Fedora Vrtačnika. Rock spektakl koji će na sceni sa više od 50 izvođača protutnjati kroz rock antologiju, do sada je vidjelo više od 150 tisuća ljudi, a nakon rasprodanih koncerata po Europi dolaze i u Zagreb 2. travnja.

Od solista i benda preko zbora do simfonijskog orkestra, ovaj spektakl koji kombinira rock, operu i jazz (s naglaskom na rock) izvest će pjesme najpozntijih glazbenika i bendova kao što su Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Pink Floyd, The Rolling Stones, The Doors, AC/DC i Prince.

Ovo je jedinstvena prilika da publika čuje legendarne pjesme u novom ruhu, uz moćan orkestar i zbor, što će tim pjesmama udahnuti novi život i oživjeti sjećanja na odrastanje uz ove svevremenske bendove. KD Vatroslava Lisinskog 2. travnja bit će poprište pravog simfonijskog rock spektakla.

Ulaznice i prodajna mjesta

Ulaznice su u prodaji od 6. veljače u 10 sati online na www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima i na blagajni KD vatroslav Lisinski. Za one na tribinama morat ćete izdvojiti između 180 i 250 kuna, dok će one na parteru koštati 280 kuna.

(Visited 608 times, 1 visits today)
Be social

Komentari