Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Poznata je većina set liste koju Sinead O’Connor donosi u Tvornicu

08.01.2020. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Poznata irska glazbenica Sinead O’Connor će u srijedu, 15. siječnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture održati koncert u sklopu svoje svjetske turneje. S obzirom na dosadašnje nastupe s kraja 2019. godine, poznata je i većina set liste koju donosi u Hrvatsku.

Sinead nastavlja turneju koncertom u nizozemskom Nijmegenu. Nakon Europe, turneja se seli u Sjevernu Ameriku, a potom se u lipnju i srpnju vraća u Veliku Britaniju. Pred Sinead je ukupno sedam europskih nastupa – u Nizozemskoj, Belgiji, Njemačkoj, Italiji i jedan u Hrvatskoj, 15. siječnja.

Set lista donosi presjek karijere duže od tri desetljeća, od kultne Nothing Compares 2 U i ključnih pjesama iz prve faze poput The Emperor’s New Clothes, Three Babies i Thank You For Hearing Me, do sjajnih Black Boys On Mopeds, izuzetne obrade Johna Granta Queen Of Denmark i istaknutih Jealous, The Wolf Is Getting Married, Hold Back The Night i Take Me To Church.

Trenutno Sinead radi na novom studijskom albumu, prvom nakon “I’m Not Bossy, I’m The Boss” iz 2014. godine, koji još nema ima, ali ima pjesmu Milestone koju će hrvatska publika imati priliku premijerno čuti u Tvornici kulture.

Ulaznice

Trenutna cijena ulaznice je 200 kn. Ostane li ih na dan koncerta, ulaznice će iznositi 220 kuna. U prodaji je i VIP sektor po trajnoj cijeni od 290 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

(Visited 154 times, 1 visits today)

Komentari