Istaknuto
24.09.2022.

Vrijeme čitanja: 2 minute Vizual Igora Jurilja (Yellow Yuri) ušao u natjecanju za službenu naslovnicu singla Hold Me Closer Eltona Johna i Britney Spears. Glasovanje traje još tri dana, do 26. rujna, a u nastavku saznajte kako dati glas našem novinaru i ilustratoru.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Glazba

Sinéad O’Connor premijerno u Zagrebu

29.11.2019. Igor Yuri JuriljIzvor fotografije: Facebook.com / Sinéad-OConnor
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Irska zločesta cura popa, Sinead O’Connor, nastupit će premijerno u Zagrebu 15. siječnja 2020. godine u Tvornici Kulture za svega 1200 posjetitelja.

Pjevačica je po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije uopće od sredine 80-ih godina. Iza sebe ima živopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjajnih pjesama. Njezina verzija Princeove pjesme Nothing Compares 2 jedan je od najvećih pop hitova svih vremena i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina.

Široj mainstream prepoznatljivosti često su smetali mnogobrojni skandali; javni rat s Madonnom, trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, prekidanje većih koncerata, kao i zahtjevi da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala.

Usprkos svemu, posljednjih godina Sinead doživljava pravi procvat karijere, pa s novim bendom iza sebe redovito rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkoj koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina. Njezini stari klasici ponovo su aktualni na radio postajama, a koncertni izvještaji govore o njezinim najboljim nastupima unazad petnaestak godina.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju idu već danas po early bird cijeni od 180 kuna. Ova cijena je aktualna do 23. prosinca, kada se penje na 200 kuna. Ostane li ih na dan koncerta, iznosit će 220 kuna. U prodaji je i VIP sector po trajnoj cijeni od 290 kuna.

Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

(Visited 412 times, 1 visits today)

Komentari