Glazba

Slovenski bend Lelee slavi dolazak proljeća s novim singlom

Lelee
Foto: Matjaz Rust, Izvor: Facebook.com/leleeband/
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Slovenski razigrani indie-rock/post-punk bend Lelee slavi dolazak proljeća s novim singlom Nestaješ, koji je izašao za slovensku diskografsku kuću Moonlee Records.

Novi singl Nestaješ je priča o izgubljenoj ljubavi i patnji na balkanski način. Psihodelični indie zvuk, pun regionalno obojenih etno melodija i preskakujućih ritmova, odvest će vas na putovanje po brdovitom Balkanu, gdje sve puca od emocija, jezici se prepliću i svi žive kao da sutra ne postoji.

Zamislite da su se KGLW (King Gizzard & the Lizard Wizard) na svojoj europskoj turneji izgubili i završili u kafani, negdje bogu iza nogu, dobro se napili s Vlatkom Stefanovskim, dok s radija pršte Altin Gün. U takvoj neobičnoj konstalaciji se kovitla Nestaješ, nova pjesma ljubljanskog benda Lelee.

Videospot za pjesmu je režirala Zagrebačka multimedijska umjetnica Ivana Ljubičić, koja stvara vizuale pod imenom Amio Mon in faded code. Redateljski temperament odlično se poklopio s ludilom benda, a produkt toga je videospot pun šljokičastih vizuala, u kojem sve pulsira i prepuno je boja i emocija koje pršte na sve strane.

Lelee će pjesmu Nestaješ premijerno predstaviti uživo na festivalu MENT Ljubljana, na kojem će nastupiti u četvrtak, 30. ožujka u Gala Hali.

Be social
Vaš glas je zabilježen. Hvala vam na glasanju!

Komentari