Istaknuto
16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

23.08.2022.

Vrijeme čitanja: 8 minute Čudnovata obitelj gotičara, obitelj Addams, već desetljećima golica maštu publike sa svojim neobičnostima. Provjerite s nama sve njihove verzije.

Film

Spielberg i Hanks vraćaju se s novom serijom o Drugom svjetskom ratu

14.10.2019. Ziher.hrFacebook: The Bearded Trio
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Tom Hanks i Steven Spielberg ponovno su se upustili u obrađivanje jedne od mnogobrojnih priča iz Drugog svjetskog rata.

Nova serija Masters of the Air nastavlja u istom ritmu kao i hvaljena Združena braća iz 2001. te Pacifik iz 2010. godine. Serija će se fokusirati na ljude koji su se nalazili u zračnim snagama vojske SAD-a za vrijeme Drugog svjetskog rata.

U devet epizoda tako će se obraditi tema koju je Donald L. Miller iznio u svojoj biografiji ‘Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany’.

Masters of the Air emitirat će se na novoj streaming platformi – Apple TV+, a serija ih je koštala 250 milijuna dolara. Datum emitiranja još nije poznat, a Apple TV+ počinje s radom 1. studenog.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Komentari