nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Stevie Nicks u društvu poznatih aktivista u novom singlu

stevie nicks
Foto: Warner
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Stevie Nicks, jedna od dvije ženske snage Fleetwood Maca, nakon šest je godina objavila novi samostalni singl. Nova stvar zove se Show Them The Way, a možete poslušati dvije verzije: službeni singl, kao i akustičnu verziju. Na bubnjevima gostuje Dave Grohl, a na gitari Dave Stewart, polovica dua Eurythmics.

Pjevačica, inače poznata po svojoj mističnoj pojavi, na pozornici i tekstovno, rekla je kako ju je na ovu pjesmu inspirirao san uoči američkih predsjedničkih izbora 2008. u kojem se našla među poznatim aktivistima i političarima poput Martina Luthera Kinga Jr., Johna F. Kennedyja, Johna Lennona…

Show Them The Way izašla je nekoliko dana nakon što je Fleetwood Mac ponovno postao popularan zbog viralnog TikTok videa skateboardera koji sluša Dreams. Video je rekreirao i svojevrsni osnivač banda Mick Fleetwood , a dva tjedna prije izlaska koncertnog filma „Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert”.

(Visited 194 times, 1 visits today)
Be social

Komentari