boris bućan
25. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 3 minute Boris Bućan, jedan od najvećih suvremenih hrvatskih slikara preminuo je 18. svibnja u 77. godini, a u nastavku donosimo pregled njegovih najpoznatijih djela.

tina turner
24. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustila nas je kraljica rock n’ rolla Tina Turner.

Glazba

Them Moose Rush donose buku u Vintage Industrial bar

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Uz stare numere i one s recentnog albuma “Don’t Pick You Noise”, Them Moose Rush predvođen sv. Nikolom u četvrtak 6. prosinca u Vintage Industrial baru predstavit će svojoj publici nove materijale koji se još do sada nisu mogli nigdje čuti, a očekuju se na novom albumu.

Iza njih su 2 studijska albuma, dva EP-a, puno kreativnog vizualnog rada i naravno hrpetina odličnih kritika, domaćih, ali i inozemnih te nastupi po hrvatskim klubovima, tri nastupa na INmusicu te na raznim festivalima i klubovima po Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji, a uskoro se planiraju i turnejski otisnuti put Europe.

Bjelovarska beskompromisna prog noise pop rock trojka Them Moose Rush uspješno spaja retro i moderno. U vrlo kratkom vremenu eksplozivni noiseri postali su miljenik kritike i publike, a posebno su poznati po svojim furioznim nastupima. S dva albuma “To Future Miss Sunshine” i “Don’t Pick Your Noise” i 2 EP-a “Three π One” i “Three π Two” opravdano zauzimaju svoje mjesto među najvećim nadama regionalne glazbe.

Vrata kluba otvaraju se u 20:00 sati, a predviđeno vrijeme početka koncerta je u 22:00 sata. Karte po cijeni od 30 kuna u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu i na šanku Vintage Industrial bara. Na dan koncerta cijena karte bit će 45 kuna.

(Visited 174 times, 1 visits today)
Be social

Komentari