boris bućan
25. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 3 minute Boris Bućan, jedan od najvećih suvremenih hrvatskih slikara preminuo je 18. svibnja u 77. godini, a u nastavku donosimo pregled njegovih najpoznatijih djela.

tina turner
24. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustila nas je kraljica rock n’ rolla Tina Turner.

Istaknuto

Tražimo glazbenog novinara i Instagram čarobnjaka (inače smo skromni)

Foto. Rawpixel (Unsplash)
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Prepoznaješ sebe ili nekog od svojih frendova na gornjoj slici?

Lijevo je glazbeni fanatik koji jedva čeka petak ne zato što je vikend, nego jer petkom izlaze nova izdanja, a pred njim je cijeli vikend da ih presluša i ocijeni u tablicu na kompu za koju svi znaju da je ima, ali je nitko nikad nije vidio. Za rođendan od prijatelja priželjkuje vinile i CD-e, tjedan si krati odlascima na koncerte i otkrivanjem novih glazbenih imena. Sam slaže svoje playliste, spreman je raditi intervjue i želi biti dio veselog glazbenog kolektiva u kojem se različitosti pozdravljaju, a brainstorming na zajedničkim sastancima dovodi do novih ideja za članke.

Desno je Instagram čarobnjak koji točno zna koji će post dobiti engagement već samim pogledom na feed, filtere ne koristi jer zna da u borbi priče i estetike uvijek pobjeđuje priča, ali ima i oko za lijepo. Majstor je u storyjima i zna jednom rečenicom zaintrigirati nekoga da pročita članak.


Ako se prepoznaješ u jednom od ova dva opisa, javi nam se i pošalji nam svoj životopis, a mi ćemo ti poslati probni zadatak*:

Helena čeka glazbene novinare na helena.kezeric@ziher.hr
Zrinka čeka instagram čarobnjake na zrinka.kunic@ziher.hr

*obje pozicije su volonterske

Prijave primamo do ponedjeljka, 21. siječnja.

(Visited 483 times, 1 visits today)
Be social

Komentari