Vizart

Postani ziherovac: Tražimo novinara/ku vizart redakcije!

Foto: Igor Miske (Unsplash)
Vrijeme čitanja: 2 minute

Zanimaju te teme vezane uz četvrtu, petu, šestu i devetu umjetnost? Lakše od svojih vršnjaka prepoznaješ slikarske smjerove i tehnike, voliš posjećivati izložbe i u slobodno vrijeme istražuješ nove metode umjetničkog izražavanja? Zanima te grafički dizajn? Voliš street art i ako te netko probudi u 2 ujutro, kao iz topa ćeš uskliknuti pet domaćih uspješnih grafitera?

Nama nije važno jesi li tip osobe koja za rođendan poželi nešto od Taschena ili ti je ormar raskliman od težine stripova i potajno plačeš od sreće svaki put kad Fibra objavi nešto novo. Jednako ćemo te voljeti ako te zanima plakatna umjetnost ili ako te fasciniraju skulpture. Ako si se prepoznao/la u ovim opisima, mi na Ziheru te hitno želimo u svome timu!

Tražimo nove članove vizart redakcije jer nam je u ovom broju u kojem smo sada teško popratiti sve što se u Hrvatskoj i svijetu događa vezano uz umjetnost!

Foto: Jessica Pamp / Unsplash

Što znači biti Ziherovac?

Ziherovci su volonteri, no pitajte bilo kojeg Ziherovca i reći će vam da je Ziher mjesto na kojem se osjeća odlično! Ovdje ćeš učiti kako izgleda novinarstvo, imat ćeš stručno novinarsko vodstvo, a moći ćeš pisati o svemu što poželiš. Sam/a si biraš teme i područje interesa, a mi te ne cenzuriramo i potičemo te da gradiš svoj osobni stil pisanja.

Također, Ziherovci su zajednica koja zajednički brainstorma, daje savjete jedni drugima i pomaže si međusobno s informacijama oko pojedinih tema. Često se dogodi da pišemo i zajedničke tekstove jer je više osoba zainteresirano za istu temu! Družimo se u Facebook grupi, a dežurni toga dana predlažu teme svojim kolegama ili jednostavno ukazuju na nešto što im se čini kao super ideja za članak.

Poštujemo rokove, i svoje i tuđe, a highlight svakog mjeseca su redakcijski sastanci/druženja!

Kako postati Ziherovac?

Do petka, 3. prosinca ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe (Klik: UPITNIK). Pitanja nisu teška, no izdvoji pola sata svog vremena jer te želimo što bolje upoznati 🙂

Urednica vizarta potom će proći sve vaše prijave i zaista svaku pročitati, te će ti se povratno javiti najkasnije do 5. prosinca (možda i ranije, ovisno o broju prijava!).

Be social

Komentari