nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

TV EYE predstavio singl za pjesmu Kick it out

TV EYE
Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

TV EYE zagrebački je bend kojeg čine četvorica mladića u „najboljim” godinama, kako kažu za sebe. Sastav čine Miran Kurspahić (vokal), Saša Strakoš (lead gitara), Saša Mitrović (ritam gitara), Miroslav Klarica (bas) i Igor Jurinić (bubnjevi), a nedavno su predstavili svoj prvi singl Kick it out.

TV EYE nastao je prije godinu dana kao rekreacija, no dolaskom Mirana Kurspahića na mjesto pjevača ubrzo je počeo rad na autorskim pjesmama. Snimaju u studiju Pod.room kod Gare, a za sada mogu predstaviti 4 autorska naslova (Tonight, Treat me right, Keep on smiling i Kick it out). Mixing potpisuje Dražen Gavrilović, a mastering Pavao Miholjević.

„TV EYE se najbolje može opisati kao punokrvni R’n’R band pod utjecajem garage rocka, punka, hard rocka… a to se i čuje u pjesmama koje su nastale. Jako nas veseli što smo tri tjedna za redom držali prvo mjesto na Ceneru Radija 101. Za koji mjesec planiramo izaći i sa drugim singlom i spotom”, objašnjava Saša Mitrović.

Vrijeme pandemije iskoristili su za rad na novim pjesmama. Kao i ostatak glazbene industrije, jedva čekaju povratak u studio i na pozornice, kako bi široj publici predstavili svoj rad.

Bend i novosti možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

(Visited 643 times, 3 visits today)
Be social

Komentari