novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Video: Beady Eye ima novi singl

Foto: Facebook.com/BeadyEyeOfficial
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Facebook.com/BeadyEyeOfficial
Foto: Facebook.com/BeadyEyeOfficial

Beady Eye, čiji je frontmen karizmatični Liam Gallagher, izdaju svoj drugi studijski album. Okupili su 2009. godine nakon burnog raspada Oasisa za vrijeme V festivala. Bend uz Gallaghera čine još dva bivša člana Oasisa Gem Archer i Andy Bell te su im se pridružili Chris Sharrock i Jay Mehler. Svoj prvi album “Different Gear, Still Speeding” su izdali 2011. godine i prilično je dobro prošao na ljestvicama, a i recenzije su bile uglavnom pozitivne.

Drugi album naslovljen “BE” izlazi 10. lipnja, a bend je predstavio prvi službeni singl. Ime singla je Second bite of the Apple. Album je sniman u Londonu, a producirao ga je Dave Sitek za kojeg Gallagher kaže da je najbolji producent s kojim je ikada radio. Nadovezuje se na to i kaže da je album nešto posebno za bend, da su se odmakli od svega što se događalo u 90-ima i snimili ga čiste glave. Harry Peccinotti, koji je radio na više Pirellijevih kalendara, snimio je cover albuma. Za sada ne postoje datumi za turneju već su potvrđena samo tri koncerta kojima će promovirati album, a karte za te koncerte su mogli kupiti samo oni koji su se unaprijed predbilježili za kupnju albuma na službenim stranicama. Ta mini turneja će uključivati koncerte u Manchesteru, Londonu i Glasgowu.

Be social

Komentari