Glazba

U sklopu Jabba Tona Venomova DJ radionica proslavila je sedmi rođendan

Foto: Domagoj Neumann
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Domagoj Neumann
Foto: Domagoj Neumann

Jučerašnji tmuran dan malo su razvedrili dečki na Dj radionici. Na raspolaganju je bilo nekoliko gramofona i pet instruktora koji su glavama žednim znanja bili spremni sve objasniti i pokazati.

Vrhunsko scratchanje u prostorima Kseta

Povodom sedmog rođendana Dj radionice by Venoma, na pozornici Kseta izmjenjivalo se osam Dj-eva koji su pokazali svoje vještine za gramofonima.

Iz zvučnika su izlazili samo dobri ritmovi i melodije, koji su bili popraćeni nevjerojatnim scratchanjem. Na pozornici je bio postavljen dugi stol iza kojeg su stajala tri DJ-a istovremeno, pri čemu se ostvarila simbioza između ljudi koji su se izmjenjivali na pozornici. Svaki je izvođač imao svoje vrijeme da pokaže što zna.

 U Ksetu je bio organiziran i videozid na kojem su se mogli pratiti svi pokreti DJ-eva. Mogućnost simultanog praćenja kretanja Dj-a na pozornici i onoga što se događa na gramofonu, pokazalo se kao odličan doprinos cjelokupnom dojmu. Na taj su način oči i uši imali materijala za gledanje i slušanje tako da su probrane glave, koje su došle podržati ovaj događaj, definitivno bile zadovoljne ponuđenim.

 

Foto: Domagoj Neumann
Foto: Domagoj Neumann

Dj Raid svojim scratchanjem zadivio prisutne

Čovjek koji je osvojio scratch prvenstvo u Švicarskoj, samo je još jednom potvrdio istinitost te titule. Jučer je zadivio sve prisutne svojim majstorskim scratchanjem i neopisivom lakoćom kojom izvodi iste. Za gramofonom izgleda kao da mu je to već dobro poznati teren, a istim upravlja toliko dobro da scratch bajkovito zvuči.

Za kraj treba naglasiti da su ovakvi događaji žila kucavica za izgradnju Dj scene. Znanja se nude na pladnju, a na zainteresiranima je hoće li to iskoristiti.

Be social

Komentari