22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Veseli i novi Stampedo u Vintageu!

Foto: facebook.com/ Stampedo
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/ Stampedo
Foto: facebook.com/ Stampedo

U sklopu koncertne promocije soundtracka albuma filma Sonja i bik , Vintage Industrial bar na pozornicu dovodi osvježeni Stampedo, predvođen jedinstvenom Ivankom Mazurkijević koja je za glazbu u filmu nagrađena Zlatnom Arenom. Nakon duže kreativne pauze, na petak, i to trinaesti – da razuvjeri one sklone praznovjerju, Vintage će prodrmati nova i vesela glazba Stampeda. Ivanka fanovima poručuje: ”Treba odsvirati nove pjesme, no nećemo zaboraviti stare!”

Album od 13 pjesama je nastao u suradnji s Damirom Martinovićem Mrletom, koji će sa svojim sastavom Let 3 nastupiti 26.9 – također u Vintage Industrial baru. Prvih pet singlova albuma već je izišlo, a među njima se osim nove Dubidup feat. Krmpa (Deafness by Noise), nalazi i singl suradnje s Aljošom Šerić iz Pavela – Parkirališta u srcu.

Početak koncerta je najavljen u 21 sat.

Cijena ulaznica za koncert iznosi 20 kuna i može se kupiti na dan koncerta, i to na ulazu u sam klub.

Be social

Komentari