Istaknuto
26.05.2022.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Britanski kultni sastav Depeche Mode iznenada je ostao bez jednog od svojih osnivača.

21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

Film

Vijesti iz Disneyja: Snimat će reboot filma ‘Sam u kući’ – za nove generacije

07.08.2019. Ziher.hrfacebook.com/HomeAloneMovie
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sam u kući, jedan od najomiljenijih filmova iz devedesetih te jedan od ‘najbožićnijih’ filmova svih vremena dobit će svoj reboot, prenosi Independent.

Najavio je tako Disney i dodao da će ga napraviti za novu generaciju gledatelja. Klasik iz 1990. godine, prema riječima Disneyjevog CEO-a Boba Igera snimat će se za novu streaming platformu Disney+ koja će uskoro krenuti s radom i na kojoj će biti dostupan.

Podaci oko glumačke ekipe zasad nisu poznati, niti je Iger rekao dodatne detalje osim spomenutih. Između ostalog, Disney planira reboot sljedećih filmova: Night At The Museum, Cheaper By The Dozen i Diary of A Wimpy Kid.

Iako je poznato da nastavci (nakon Sam u kući 2), nisu polučili uspjeh ni kvalitetu prva dva, ovaj reboot za mnoge znači da se kreće s ‘brisanjem’ djela u kojem je Macaulay Culkin odigrao jednu nezaboravnu rolu, a da jednostavno ‘nove generacije’ ne mogu gledati na film iz 1990. i uživati u istoj čaroliji kao prijašnje.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Komentari