kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Glazba

Yorke objavio još dvije snimke probe Atoms-a

AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace
Vrijeme čitanja: < 1 minute
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace
AtomsForPeace_Facebook.com/atomsforpeace

Thom Yorkeov eksperimentalni rock bend Atoms For Peace se priprema za europsku turneju, a budući da mnogi članovi imaju Twitter skoro svi fanovi mogu pratiti bendove probne nastupe. Tako je prije tjedan dana Nigel Godrich objavio video u kojem bend svira ”Rabbit In Your Headlights”, Yorkeovu stvar koja je nastala u kolaboraciji s elektronskim duom UNKLE. Na YouTube stranici benda pojavili su se snimke benda kako sviraju dvije pjesme s Yorkeovog solo albuma The Eraser. Bend započinje turneju 6. srpnja u Parizu, a dolaze i 13. na Exit Festival. Mnogi fanovi već nagađaju što će se naći na setlisti, a s obzirom na snimke mnogi se nadaju da Atoms For Peace neće samo svirati stvari s albuma Amok, već i neke pjesme bendova iz kojih potječu članovi Atoms-a.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Be social

Komentari