nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Spotify playlista: 70’s Italian Roadtrip

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Nastavljamo sa Spotify playlistama – drugu playlistu sastavljao je Josip Kalem, a prije nego što ju otkrijete, moramo vas uputiti u atmosferu koja vas očekuje.

Zamislite da ste sasvim slučajno aktivirali vremeplov koji vas je odveo u pustolovinu. Godina je 1979., kraj ljeta. Vozite se krivudavim cestama iz Dalmacije po Gorskom kotaru i Lici u Fiatu 124 slušajući neku talijansku radio postaju koju ste slučajno našli.

S 30 pjesama koje se nalaze na Spotify playlisti, vjerujemo da se nećete razočarati ni u jednu. Josip je sastavio šaroliku listu od glazbe iz filmovima, preko najpoznatijih skladatelja tog doba poput Franca Micalizzija, Bruna Nicolaija, Luciana Michelinija, do tadašnjih aktualnih bendova i izvođača kao što su Jacula, Perigeo, Goblin i brojni drugi.

(Visited 198 times, 1 visits today)
Be social

Komentari