Nagrade

Nagradnjača: CFSN se oprašta od ove sezone i kreće na ljetne festivale

Foto: CFSN
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: CFSN
Foto: CFSN

Æon / phillipe / Funk Guru / itch + video & screen setup by LIIK

Confusion, udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti pozdravlja vas posljednjim ovosezonskim CFSN DJs sessionom. Sezona 2013./2014. bila je vrlo produktivna. Organizirali su nikad bolji i posjećeniji Illectricity festival, definitivno najzabavniji Masken’bass u ruskom disko stilu, dvostruku proslavu XII. godišnjice te mnogo manjih evenata u vlastitoj organizaciji ili suorganizaciji. Vrlo su zadovoljni posjećenošću i atmosferom svih ovosezonskih CFSN DJs partyja, koje su početkom 2014. preselili u novootvoreni klub Sirup.

CFSN DJs team biti će aktivan cijelo ljeto tako da će i ove godine nastupiti na mnogim festivalima poput Outlooka, Dimensionsa, MAD in Belgradea, Soundwavea, The Garden Festivala, Broken Balkanza u Bugarskoj, te mnogim drugim.

10. svibnja u klubu Sirup ponovit će jedan od najenergičnijih ovosezonskih plesova pod nazivom “BaSs eDitiOn“. Večer ispunjena raznovrsnom bass glazbom, ponovno će do temelja protresti klub i rasplesati sve prisutne.

Radi većeg kapaciteta kluba, prijave nisu potrebne!

Cijena ulaznice iznosi 30kn. Početak u 1h, kraj u 8h.

O CFSN DJ-ima:

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupili na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim. Ljeto 2014. nastupili su i na najstarijem d’n’b festivalu u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, Republika Festivalu u Rijeci, Unknownu u Rovinju, The Garden Festivalu, Špancir Festivalu, itd. Danas broje sedam članova: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobučar, itch, Æon, a njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, techno, bass, trap, drum’n’bass, UK funky, garage, electro, dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova. Svoj XI. rođendan proslavili su na velikom besplatnom partyju s preko 3000 ljudi i Moscom na čelu, a XII. rođendan s HNNY-jem i Herzelom u dva nastavka. Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti čiji se 10. nastavak očekuje na jesen. www.facebook.com/illectricity

Ziher vam dijeli 2×1 upad! Sve što treba je brzo napisati ime i prezime u komentar ipratiti našu facebook stranicu, gdje ćemo objaviti  imena dobitnika!

Be social

Komentari