navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Film

And just like that… Vraća se Seks i grad!

Seks i grad
Foto: variety,com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon 17 godina na televizijske ekrane vraćaju se Carrie, Miranda i Charlotte! Fanove kultnog „Seks i grada“ obradovala je vijest kako će serija u 2021. doživjeti reboot, a s novim nazivom „And Just Like That…“ nastavit će pratiti životna zbivanja svima znanih akterica.

Vijest o povratku na svojim su društvenim mrežama objavile Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis koje će uz Michaela Patricka Kinga producirati novi serijal. Objavljeno je i kako se Kim Cattrall, koja je u seriji utjelovila Samanthu, neće pridružiti ekipi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Reboot serije će se, očekivano, premijerno prikazivati na američkoj streaming platformi HBO Max te će sadržavati 10 polusatnih epizoda, dok će s produkcijom početi u proljeće ove godine u New Yorku.

Serija „Seks i grad“ s emitiranjem je krenula 1998. godine te se kroz šest uspješnih sezona fokusirala se na životna zbivanja, veze i modu kolumnistice Carrie Bradshaw te njene tri prijateljice. Radnja izvorne serije adaptacija je knjige „Seks i grad“ autorice Candace Bushnell.

(Visited 668 times, 4 visits today)
Be social

Komentari