Film

Dobar, loš, trailer: Očekuju nas hororac, američki špijuni, predsjednik i lovkinja na blago

Foto: adayinmybrain.tumblr.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: adayinmybrain.tumblr.com

Ziher vam je pripremio svježe ubrane trailere koji dolaze ravno s holivudske tržnice u vaš dom.

Guillermo del Toro, poznat po filmovima Hellboy (2004), Pan’s Labyrinth (2006) i Pacific Rim (2013) priprema novu filmsku poslasticu. Crimson Peak je hororac smješten u viktorijansko doba. Radnja prati mladu autoricu Edith Cushing (Mia Wasikowska) koja ubrzo shvati da njezin novi šarmatan suprug (Tom Hiddleston) skriva opaku tajnu. Ovaj na prvi pogled zanimljiv hororac moći ćemo pogledati već u listopadu ove godine.

The Man from U.N.C.L.E. bila je američka televizijska serija koja se prikazivala od 1964. do 1968. godine. Glavne uloge  tumačili su Robert Vaughn i David McCallum koji su glumili tajne agente agencije znane kao U.N.C.L.E. Istoimeni film inspririan serijom režirao je Guy Ritchie, a Henry Cavill je tajni agent Napoleon Solo koji surađuje s KGB operativcem Illyom Kuryakinom (Armie Hammer). Doduše, vjerojatno bi ruski operativac u stvarnosti morao znati pričati engleski bez očitog ruskog naglaska, ali otom potom.

Big Game redatelja Jalmarija Helandera vjerojatno je najbizarniji film koji nas očekuje u ovoj godini, a moći ćete ga pogledati već u ožujku. Samuel L. Jackson glumi američkog predsjednika koji iskoči iz aviona nad Finskom gdje ga iz kapsule za spašavanje izbavi mladi dječak (Ray Stevenson), nadareni streličar i lovac u dodiru s prirodom, ali zato ne i s civiliziranim svijetu. Helander je finski redatelj koji dokazuje da još uvijek postoji mogućnost originalnog zaokreta teme atentata na predsjednika.

Kumiko the Treasure Hunter režirao je David Zellner, a glavnu ulogu tumači japanska glumica Rinko Kikuchi koje se možda sjećate po ulozi u Inarrituovom filmu Babel (2006) za koju je nominirana na Oscarima. U ovome filmu Kikuchi je usamljena žena koja iz Tokija otiđe u Ameriku pronaći blago iz filma Fargo (1996) za koje vjeruje da je stvarno. Film se na prvi pogled čini kao pravi dragulj u masi komercijale, a dobio je i vrlo pozitivne kritike nakon premijere na Sundance festivalu. U američka kina dolazi 18. ožujka ove godine.

Be social

Komentari