Film

Dobar, loš, trailer: Očekuju nas madame, medvjedić, četvorka i preljubnik

Foto: gifsploitation.tumblr.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: adayinmybrain.tumblr.com

Ziher vam donosi najnovije trailere iz svijeta filma, pogledajte što nas sve čeka i u dobru i u zlu.

U srednjoj školi na popisu literature našao se roman Madame Bovary (1857) pisca Gustava Flauberta. Mnogi su se tad podijelili u dva “kampa”. Jedni su krivili Madame jer nije ispunila ideal dobre supruge i imala je nerealna očekivanja, a drugi su suosjećali s njom jer su razumjeli da je dosada  jedna od najgorih boljki. Iz trailera se čini da je redateljica Sophia Bartes odlučila obraditi Madame Bovary upravo na taj način, iz pozicije žene zarobljene unutar konvencija i svakodnevnice.

Na ekrane se vraća i medvjedić Ted koji je po svemu više čovjek nego plišanac, ali čini se da u to nisu svi uvjereni. Moguće je da trailer u sebi nosi skrivenu poruku filma koja glasi da nitko nije samo “tijelo” odnosno da fizička vanjština nije baza na kojoj bi se nekoga trebalo diskriminirati no vjerojatnije je da gledatelje čeka lavina drskog humora i političke nekorektnosti.

Film Fantastic Four iz 2005. godine bio je blaga katastrofa no trailer za novi Fantastic Four diže nam nadu da će ovaj put Marvelovi junaci biti kvalitetnije utjelovljeni i ozbiljnije prikazani iako uvijek ostaje pitanje koliko se puta može prežvakati neka tema dok u potpunosti ne izgubi bilo kakav dašak originalnosti.

Keanu Reeves ima aferu s dvije zgodne žene, a iz nekog razloga muzika u pozadini upućuje na hororac. Je li to napravljeno da zastraši potencijalne preljubnike i ostavi im osjećaje jeze i straha ili doista možemo očekivati neka strašna događanja? Knock Knock je opisan kao triler-hororac, a redatelj filma (i glumac) Eli Roth poznat je po brutalnom hororcu Hostel (2005) pa je za očekivati da se Keanu crno piše.

Stay tuned!

Stay tuned!
Be social

Komentari