Film

Dobar, loš, trailer: Sherlock u mirovini, žena u kombiju i novi Avengersi

Foto: adayinmybrain.tumblr.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: adayinmybrain.tumblr.com
Foto: adayinmybrain.tumblr.com

Ako spadate u skupinu onih koji ipak vole baciti oko na trailer prije nego plate ulaznicu za kino, Ziher vam donosi najnovije.

Možete li zamisliti boljeg glumca za ulogu Sherlocka Holmesa u mirovini od svima znanog Iana McKellena? Nije mogao ni Bill Condon i zato ga je angažirao u filmu Mr.Holmes snimanog prema  djelu A slight trick of the mind  Mitcha Cullina. Kako će izgledati posljednji misterij koji je pred slavnim detektivom? Hoće li samo logika ovaj put biti dovoljna imat ćemo priliku vidjeti krajem lipnja ove godine. 

U The Lady in the Van nasmijat će nas još jedna junakinja britanskog kazališnog i filmskog glumišta, Maggie Smith. Film je  snimljen prema stvarnoj ljubavnoj priči između Alana Bennetta i Miss Shephard, žene nepoznatog podrijetla koja je jedan dan parkirala svoj kombi na Bennettovom prilazu i tamo ostala petnaest godina.

Za ljubitelje mračnije tematike ove godine izlazi prava poslastica: Dark Places redatelja Gilles Paquet-Brennera režiranog prema istoimenom romanu spisateljice Gillian Flynn. Obzirom na njeno drugo djelo Gone Girl, prema kojem je snimljen film koji je zaradio jednu nominaciju za Oscara, možemo pretpostaviti u kojem smjeru će se razvijati i ovaj projekt. Nakon što je preživjela brutalno ubojstvo svoje obitelji, Libby (Charlize Theron), s događajima toga dana suočava je tajno društvo koje se bavi rješavanjem notornih zločina. Hoće li adaptacija ovog romana nadmašiti prošli, ostaje za vidjeti. Dotada znatiželji barem malo može udovoljiti trailer. 

Kako u cvrkutavo proljeće nema ništa bolje od hrpe eksplozija i klasične priče o dobru i zlu, tako ćemo i nastavak o superjunacima,  Avengers: The Age of Ultron, gledati u svibnju. Još kad iz trailera vidimo da je ekipi sposoban ući u glavu i opasno se poigrati sa psihom, jasno je da je robot kojeg je Tony Stark (Robert Downey Jr.) stvorio s najboljom namjerom upravo postao njihov najveći problem.

Be social

Komentari