navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

IrieFM konačno dolazi u Zagreb i to premijerno u KSET!

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Beogradski bend irieFM koji već godinama uživa veliku popularnost u regiji napokon dolazi u Zagreb, a svoj premijerni nastup u trenutnom sastavu održat će u petak, 6. prosinca u KSET-u.

irieFM bend je novog pop zvuka koji miješa tradicionalan pristup pop glazbi s raznim žanrovima pa im stoga svaka pjesma zvuči jedinstveno. Bend broji 8 članova, svi od reda multi-instrumentalisti, koji su okupljeni oko ideje kreiranja nove i svježe glazbe koja ima izravan pristup svojoj publici te joj nudi bogat sadržaj.

Iako su na sceni već jako dugo, regiju su jednoglasno i instantno osvojili svojim prvim službenim singlom Kliziš, a nastavili su izbacivati singlove s naglaskom na kvalitetu, a ne kvantitetu. Tako su kroz godine publici ponudili pjesme različitih stilova poput Putevi, Samo budi tu, Ljubav što smo stvorili i Što ti telo pulsira. Poznati su i po odličnim glazbenim spotovima čije koncepte samostalno razrađuju.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna moguće je nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu dok će na dan koncerta cijena porasti na 60 kuna.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Be social

Komentari