Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Glazba

IrieFM konačno dolazi u Zagreb i to premijerno u KSET!

18.11.2019. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Beogradski bend irieFM koji već godinama uživa veliku popularnost u regiji napokon dolazi u Zagreb, a svoj premijerni nastup u trenutnom sastavu održat će u petak, 6. prosinca u KSET-u.

irieFM bend je novog pop zvuka koji miješa tradicionalan pristup pop glazbi s raznim žanrovima pa im stoga svaka pjesma zvuči jedinstveno. Bend broji 8 članova, svi od reda multi-instrumentalisti, koji su okupljeni oko ideje kreiranja nove i svježe glazbe koja ima izravan pristup svojoj publici te joj nudi bogat sadržaj.

Iako su na sceni već jako dugo, regiju su jednoglasno i instantno osvojili svojim prvim službenim singlom Kliziš, a nastavili su izbacivati singlove s naglaskom na kvalitetu, a ne kvantitetu. Tako su kroz godine publici ponudili pjesme različitih stilova poput Putevi, Samo budi tu, Ljubav što smo stvorili i Što ti telo pulsira. Poznati su i po odličnim glazbenim spotovima čije koncepte samostalno razrađuju.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna moguće je nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu dok će na dan koncerta cijena porasti na 60 kuna.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari