nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Glazba

IrieFM konačno dolazi u Zagreb i to premijerno u KSET!

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Beogradski bend irieFM koji već godinama uživa veliku popularnost u regiji napokon dolazi u Zagreb, a svoj premijerni nastup u trenutnom sastavu održat će u petak, 6. prosinca u KSET-u.

irieFM bend je novog pop zvuka koji miješa tradicionalan pristup pop glazbi s raznim žanrovima pa im stoga svaka pjesma zvuči jedinstveno. Bend broji 8 članova, svi od reda multi-instrumentalisti, koji su okupljeni oko ideje kreiranja nove i svježe glazbe koja ima izravan pristup svojoj publici te joj nudi bogat sadržaj.

Iako su na sceni već jako dugo, regiju su jednoglasno i instantno osvojili svojim prvim službenim singlom Kliziš, a nastavili su izbacivati singlove s naglaskom na kvalitetu, a ne kvantitetu. Tako su kroz godine publici ponudili pjesme različitih stilova poput Putevi, Samo budi tu, Ljubav što smo stvorili i Što ti telo pulsira. Poznati su i po odličnim glazbenim spotovima čije koncepte samostalno razrađuju.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna moguće je nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu dok će na dan koncerta cijena porasti na 60 kuna.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Be social

Komentari