kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Liam Neeson potvrđen za Taken 3

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Kada je najavljen prije nekoliko godina, malo tko je očekivao da će prvi Taken biti prava renesansa glumca čiji su hollywoodski dani na izmaku – Liama Neesona. Ne prvi u nizu, Liam je pronašao novu karijeru kao akcijski glumac, a ako je suditi prema portalu Deadline, uskoro će po treći put uskočiti u ulogu Bryana Millsa, umirovljenog tajnog agenta i patrijarha obitelji sklone otimanju.

Prema svemu sudeći, Neeson će repriziranjem uloge ostvariti i svoj osobni najveći rekord za jedan honorar u karijeri – dobiti će čak 20 milijuna dolara! Iz 20th Century Foxa sada su fokusirani na dovršetak pregovora s Maggie Grace, koja mu glumi kći u prethodna dva filma i Famke Janssen koja glumi bivšu suprugu. U pisanje scenarija i produkciju uključio se prokušani duo Luca Bessona i Roberta Marka Kamena, a ne bi bilo iznenađenje da se u redateljsku stolicu opet vrati Olivier Megaton.

Je li publici dosta Neesona u ulozi spasitelja obitelji doznat ćemo nakon izlaska trećeg filma čije snimanje kreće tek u veljači 2014. No, ako je suditi po komentarima na internet forumima, od kojih jedan duhovito parafrazira film rečenicom “Listen carefully. You, your mother, and the family dog are about to be taken!” – publici je otimanja malo već i dosta.

(Visited 252 times, 1 visits today)
Be social

Komentari