Glazba

Najava – Them Moose Rush promoviraju "Three π One" na Good Vibrationsu

Foto: Them Moose Rush
Vrijeme čitanja: 2 minute
Brucošijada FER-a 2014. / Fotosekcija KSET-a; Adrijan Žgaljić
Brucošijada FER-a 2014. / Fotosekcija KSET-a; Adrijan Žgaljić

U posljednje vrijeme jedan od najhvaljenijih bendova hrvatske alternativne scene, Them Moose Rush, promovirat će na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru prvi EP iz najavljene cjeline od njih ukupno tri koji će ugledati svjetlo dana u bliskoj budućnosti. Recenziju EP-a pod nazivom „Three π One“ možete pročitati ovdje. Uz ovaj bjelovarski trojac, nakon (pre)duge pauze nastupit će četveročlani alt rock bend Mahatma te psychodelic rockeri Rens Argoa. Nakon bendova, na potezu je provjereni DJ Kneža. Koncert se održava 21. siječnja  s početkom u 20:30, a upad je 20 kuna.

THEM MOOSE RUSH je progressive rock trio iz Bjelovara u sastavu Branimir Kuruc, Nikola Runjavec i Vedran Marinko Komlen . Od prošlog nastupa na Good Vibrationsu i promocije prošlog studijskog izdanja „To Future Miss Sunshine“, momci su pokupili brdo pozitivnih kritika za svoj rad, a nastupili su i na događajima poput INmusic festivala i nedavne Brucošijade FER-a.
https://www.facebook.com/themmooserush
http://themmooserush.bandcamp.com/

MAHATMA je alt rock bend nastao još 2000. godine kojeg čine Luka Juranić (bass), Dražen Završki (vokal/gitara), Marko Tršinski (bubnjevi) i Saša Bunić Eugen (gitara). Već naredne godine izdali su prvi album „Motorpeople“, a nakon njega i EP „format c:“. Tokom duge koncertne pauze momci su prema vlastitom priznanju redovito radili na novom materijalu, tako da svakako vrijedi doći i provjeriti što nam imaju za ponuditi.
https://www.facebook.com/mahatmaband

RENS ARGOA je tročlani psychodelic rock trio u sastavu Miran Katar (gitara/vokal), Marko Kuhar (bubnjevi) i Dejan Halusek (bass). Nedavno su izdali novi album “Emerald Way Of The Fearless King” i izbacili spot za pjesmu Pontiac Man With a Cadillac.
http://www.rensargoa.com/
https://www.facebook.com/rensargoapage

Za kraj pogledajte video napravljen od momaka iz Them Moose Rusha za pjesmu Mercy Red.

Be social

Komentari