navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

Nova glazba: VOΛDO, Fantom, EkAm i drugi

nova glazba
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Vrijeme je za nove pobjedničke singlove u 2020. godini.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će VOΛDO, Fantom, Mental Blue, EkAm, Artan Lili i Eho Radar.

U preporuci za stranu glazbu ovog tjedna našli su se Shortpatis, Susanne Sundfør, Skip Marley ft. H.E.R., Ozzy Osbourne i Bombay Bicycle Club.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Shortparis – Любовь

Za početak 2020. godine nešto što niste smjeli propustiti u prethodnoj. Ovaj ruski eksperimentalni indie sastav imao je po mom skromnom mišljenju jedno od boljih izdanja prošle godine (“Так закалялась сталь”/“Tak Zakalyalas’ Stal’”). Ovog tjedna su nas počastili s anti live videom (kako su ga sami nazvali) za pjesmu Любовь (ljubav) s njihovog albuma “Paskha” iz 2017.

Susanne Sundfør – When The Lord

Norveška glazbenica Susanne Sundfør oduševila me prije nešto godina kad sam čula pjesmu Oblivion koja je dio službenog soundtracka istoimenog filma. Ovaj tjedan slušamo novi singl When The Lord koji će također biti dio soundtracka dokumentarnog filma Self Portrait o nedavno preminuloj norveškoj fotografkinji Lene Marie Fossen.

Skip Marley ft. H.E.R. – Slow Down

Skip Marley i R&B nada H.E.R. objavili su video za zajednički singl Slow Down.

Ozzy Osbourne – Straight to Hell

Ozzy Osbourne objavio je video za pjesmu Straight to Hell koja će se naći na albumu “Ordinary Man” čiji izlazak očekujemo uskoro.

Bombay Bicycle Club – I Can Hardly Speak

Bombay Bicycle Club singlom I Can Hardly Speak najavljuju peti studijski album i europsku turneju.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Helena Kezerić.

(Visited 1.247 times, 1 visits today)
Be social

Komentari