kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Glazba

Paramore predstavio pjesme s novog albuma!

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Foto: Facebook.com

Album nazvan imenom benda producirao je Justin Meldal-Johanson koji je poznat po suradnji s bendovima kao što su Nine Inch Nails, Beck, M83 te nominaciji za nekad prestižni Grammy. Albumu će prethoditi pjesma Now koja će biti puštena 24. veljače, a ovdje možete pogledati teaser:

”Cijelo snimanje ovog albuma bilo je ponovno otkrivanje nas samih kao benda i prijatelja. Bio je to proces koji nam je dopustio slobodu istraživanja novog teritorija na umjetnički način i oslobađanja nas samih kao glazbenika, pjevača i ljudi! Iskreno, osjećamo da je ovo najbolji način da nazovemo ovaj album. Ovo smo mi.”, komentirali su pjevačica Hayley Williams, basist Jeremy Davis i gitarist Taylor York.

Imena pjesama koje album sadržava su:

1. Fast In My Car
2. Now
3. Grow Up
4. Daydreaming
5. Interlude: Moving On
6. Ain’t It Fun
7. Part II
8. Last Hope
9. Still Into You
10. Anklebiters
11. Interlude: Holiday
12. Proof
13. Hate To See Your Heart Break
14. (One Of Those) Crazy Girls
15. Interlude: I’m Not Angry Anymore
16. Be Alone
17. Future

(Visited 68 times, 1 visits today)
Be social

Komentari