novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Film

Snimat će se The Matrix 4, Keanu Reeves vraća se kao Neo

Foto: Facebook.com/TheMatrixMovies
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Jučer je diljem svijeta odjeknula vijest koju je filmski studio Warner Bros. mjesecima vješto skrivao. Snimat će se Matrix 4, a obožavatelji će ponovno gledati Keanu Reevesa i Carrie-Anne Moss u glavnim ulogama.

Neo i Trinity po četvrti put vratit će se na velika platna, a u redateljsku stolicu sjest će Lana Wachowski, odgovorna za prva tri filma.

Variety navodi kako su iz Warner Bros. studija poručili kako su iznimno sretni zbog toga što su uspjeli u naumu da se ponovno piše, režira i producira novo poglavlje Matrixa s Lanom na čelu.

U stvaranju filmske priče bit će uključen i bosanskohercegovački književnik i scenarist Aleksandar Hemon i David Mitchell, pisac romana Cloud Atlas. Podsjećamo, prema njegovoj knjizi, sada sestre Wachowski, snimile su film 2012. godine.

Prema informacijama iz Warnera, produkcija će početi sljedeće godine, a radnja filma još nije poznata. The Matrix je svoju priču počeo 1999. godine, a snimljena su još dva nastavka – The Matrix Reloaded (2003) i The Matrix Revolutions (2003).

Be social

Komentari